Paradiso Filmed Entertainment Benelux distributeur van BRIMSTONE

Woensdag 1 juli 2015 - Paradiso Filmed Entertainment maakt met veel trots bekend dat zij in samenwerking met producent N279 Entertainment de Benelux distributie zal verzorgen van BRIMSTONE, de bijzondere en langverwachte nieuwe film van regisseur Martin Koolhoven.

Synopsis
BRIMSTONE is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz, een jonge vrouw wier leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan als een huiveringwekkende dominee in haar leven verschijnt.

BRIMSTONE is de eerste Engelstalige productie van de Nederlandse regisseur Martin Koolhoven, bekend van onder andere het met vele internationale prijzen gelauwerde drama Oorlogswinter en de films Het Zuiden, Het Schnitzelparadijs en Amnesia.

Cast
Actrice Dakota Fanning (Now is Good, Twilight series) speelt de uitdagende rol van Liz en Guy Pearce (Memento, The King's Speech) zal als The Reverend de mannelijke hoofdrol op zich nemen. Kit Harington (Game of Thrones) en Carice van Houten (Alles is liefde, Game of Thrones) zijn gecast in belangrijke bijrollen.

De opnames zijn onlangs van start gegaan in Duitsland.

Paradiso Filmed Entertainment verwacht de film in het najaar van 2016 in een groot aantal Nederlandse bioscopen uit te gaan brengen.

powered by staytuned home news jobs catalogus youtube pro contact