Paradiso Filmed Entertainment distributeur van boekverfilming THE CIRCLE

Donderdag 21 mei 2015 - Paradiso Filmed Entertainment heeft op het filmfestival van Cannes de Benelux rechten aangekocht van de verfilming van het bestseller boek THE CIRCLE.

Dit boek uit 2013 van Dave Eggers (prijswinnend auteur van 'Wat is de wat') zal verfilmd worden met Tom Hanks en Alicia Vikander ('Ex_Machina') in de hoofdrollen. Hanks zal ook de film produceren met zijn productiebedrijf Playtone. James Ponsoldt ('The Spectacular Now') is verantwoordelijk voor het scenario en tevens regisseur.

THE CIRCLE, in Nederland uitgebracht als 'De cirkel' door uitgever Lebowski, gaat over de jonge en ambitieuze Mae Holland (Vikander), die een baan aangeboden krijgt bij het machtigste internetbedrijf ter wereld, De cirkel. Binnen dit bedrijf, opgezet door drie entrepreneurs waaronder de charismatische Eamon Bailey (Hanks), zijn de persoonlijke e-mails van de gebruikers, hun sociale media, betalingsverkeer en aankopen met elkaar verbonden door een universeel besturingsprogramma. Het resultaat: iedereen heeft slechts één online identiteit. Een nieuw tijdperk van openheid en gemeenschapszin is aangebroken. Maar tegen welke prijs?

Het boek heeft wekenlang in de bestsellerlijst gestaan en was in november 2013 'Boek van de maand' bij De wereld draait door.

THE CIRCLE is op dit moment in de pre-productie fase, en zal in 2016 door ons in de bioscoop worden uitgebracht.


OVERIGE AANKOPEN
Naast deze veelbelovende titel zijn we ook verheugd te kunnen melden dat wij nog twee topfilms aan onze catalogus mogen toevoegen.

Regisseur Atom Egoyan heeft een nieuwe sfeervolle thriller gemaakt genaamd REMEMBER. In deze indrukwekkende film over wraak spelen niemand minder dan Oscarwinnaar Christopher Plummer, Bruno Ganz ('Der Untergang') en Martin Landau de hoofdrollen.

De populaire Franse acteur Omar Sy, bekend van de bioscoophit 'Intouchables' en dit jaar te zien naast Bradley Cooper in onze film 'Adam Jones', speelt de eerste zwarte circusartiest in CHOCOLAT, een ontroerend drama dat zich afspeelt eind 19e eeuw. Regie ligt in handen van Roschdy Zem.

Alle titels zijn toegevoegd aan onze releaselijst 2015-2016 en zullen binnenkort een officiële releasedatum krijgen. Houdt u voor de meest actuele releasedata van al onze titels de NVF-releaselijst en onze website www.paradisofilms.nl in de gaten.

powered by staytuned home news jobs catalogus youtube pro contact